ยำขนมจีน รสแซบ l สูตรอาหาร สอน ทำอาหารง่ายๆ ทําอาหารอร่อยๆ



Thai name: Yam Khanomchin
English name : Rice vermicelli spicy salad

ingredient
**spicy sauce**
-Thai fermented fish sauce pasturized 1/3 cub
-Lemonade 4 tbsp
-Coconut sugar 1/4 cub
-fish sauce 2 tbsp
-chilli powde 2 tbsp
-Thai pepper 2 tbsp

**Fried Walking catfishes**
– tuna 3
-vegetable oil
-Bread crumbs 1.5 cub

**Mixed with Yam Khanomchin**
-peppermint As you like
-Shallots Sliced 1/3 cub
-Long bean Cut 1/2 cub
-Tuna fried As you like
-shrimp As you like

สอนทำ วิธี การทำอาหาร สาธิต ขั้นตอนการทำ ยำขนมจีน
———————–
รายการอาหาร แจกสูตรเครื่องดื่ม และ วิธีทำ การทำ อาหาร เข้าใจง่าย
————————

เพจครัววิชณีย์
https://www.facebook.com/รัววิชณีย์-371739273164144
———————
Tri-in, sponsor
Kritsanaluk@hotmail.com
————————

ยอดผู้ชม 64552, Rating 4.86

วันที่เผยแพร่ 2017-09-14 22:30:01

source

Leave your vote

13 Comments

  1. ที่จริงพวกผักต่างๆที่เขาใส่ลงไปในอาหารนั้นเป็นสวนประกอบเท่านั่นส่วนหลักๆนั้นคือเนื้อสัตว์และเส้นต่างๆน่าจะใส่เส้นและเนื้อสัตว์ลงไปคลุกเคล้าให้เข้าน้ำเข้าเนื้อก่อนจึงใส่ผักเครื่งเคียงทีหลังผักจะได้ไม่รสจัดจ้านแต่ช่วยลดอาการเผ็ดร้อนลงได้

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Main Menu