เปิดสูตรปี2020เทคนิคการทำกระเพาะปลาอร่อยง่ายเมนูอาหารไทยทำเป็นรายได้เสริมรายได้พิเศษในยุคโควิดสะอาด



เป็นอาหารที่ทำให้เรารู้สึกกินง่าย และมีความเข้มข้นของเครื่องเทศ ในช่วงยุคโควิด การทำอาหารให้เป็นเป็นเรื่องสำคัญ เพราทำให้เราได้รับประทานอาหารที่มีความปลอดภัย อีกทั้งในช่วงยุคโรคระบาด ทำให้เศรฐกิจตกต่ำ จึงจำเป็นที่ต้องทำอาหารให้เป็นเพื่อเป็นการประหยัดค่าใช้จ่าย
Is a food that makes us feel easy to eat And the concentration of spices During the Covid period Cooking is important Because we can eat food that is safe. Also during the epidemic era Causing the economy to decline Therefore need to cook to save money

ยอดผู้ชม 216, Rating 4.80

วันที่เผยแพร่ 2020-05-23 06:20:18

source

Leave your vote

1 Comment

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Main Menu